Google BigQuery Implementatie

google bigquery
data warehouse flows

Google BigQuery

Google BigQuery is een volledig beheerd, cloud eigen datawarehousing platform dat supersnelle SQL-query’s mogelijk maakt met behulp van de verwerkingskracht van de infrastructuur van Google. Met bigQuery kunt u binnen enkele seconden na het uploaden van uw gegevens datasets doorzoeken en direct resultaten en inzichten ontvangen. BigQuery is ontworpen om zeer grote, complexe datasets te verwerken en biedt real-time analyse van die datasets. Het is een populaire keuze voor bedrijven, organisaties en onderzoekers die snel en nauwkeurig grote hoeveelheden gegevens moeten analyseren.

Build your own data warehouse met Google Cloud en Google BigQuery

BigQuery kan worden geïntegreerd met andere Google Cloud-services, zoals Google Cloud Storage en Google Analytics en Google Tag Manager. Ideal als je wilt starten met je eigen dataoplossing waarin CRM klantdata en online marketing data kan worden gecombineerd. Ook kun je gemakkelijk export van andere data uploaden in BigQuery en deze aan elkaar koppelen voor extra inzichten.

Google Analytics 4 koppelen aan Google bigQuery

Een praktische toepassing van Google BigQuery is het verzamelen van Google Analytics data zodat je dit gemakkelijk kan exporteren naar Google Looker Studio (voormalig Google Data studio) zodat je echt inzicht krijgt in al je data. Ook geeft dit de organisatie inzicht in data die anders door sampling niet zichtbaar is in de Google Analytics interface.

Start je Google Cloud data warehouse oplossing

Start dus vandaag met het verzamelen van verrijkte data in Google BigQuery. Wil je hierbij geholpen worden of starten met je eigen datawarehouse oplossing? Neem dan contact op via onderstaand formulier

Wilt u gebruik maken van Google bigQuery voor rapportages, neem dan contact op via onderstaand formulier

Let’s Make Things Happen

“Zet vandaag de stap naar data-verrijking. Maak optimaal gebruik van Google Analytics door gebruik te maken van onze specialistische kennis.”

“Dankzij de implementatie van Paul konden we eindelijk de data uit Analytics inzichtelijk krijgen om te komen tot acties. Paul heeft duidelijk ervaring in b2b marketing en zet hierbij ons als klant voorop”

Luuk van Dorp

Sales marketeer WEX

Gratis Support & Advies aanvraag

Attributions heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.