Google Looker Studio Reporting

google analytics 4 reporting

Looker Reporting Pakket

Altijd op maat gemaakt
Aansluitend op vraagstukken uit de organisatie

Databronnen die wij koppelen:

  • Google Analytics 4
  • Google Ads
  • Microsoft Ads
  • Meta Ads
  • LinkedIn Ads
  • Google Search Console
  • Facebook / Instragram / LinkedIn pagina’s
  • Diverse CRM Pakketten

Google Looker Studio – Reporting

Wil je meer inzicht krijgen in de gegevens van jouw bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen met het maken van een dashboard? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen!

Gepersonaliseerde dashboards

Met Looker Studio kunnen wij gepersonaliseerde dashboards maken die naadloos aansluiten op jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu gegevens wilt analyseren voor marketing, verkoop of financiën, Wij hebben de tools en expertise om jou te ondersteunen bij het inzichtelijk maken van jouw website en marketing statistieken. Laat ons jou helpen bij het maximaliseren van de waarde van jouw data.

Looker studio – voormalig Data studio – Wat is het?

Looker Studio is een data-analyse applicatie van Google die jou bedrijf helpt bij het visualiseren en begrijpen van online gegevens. Gegevens die we het meeste ophalen zijn via Google Analytics 4 of Google Ads. Looker studio biedt een gebruiksvriendelijke interface waarin we op een overzichtelijke manier dashboards en rapporten kunnen maken om belangrijke inzichten te delen. Hierdoor kan je als bedrijf beter beslissingen nemen op basis van de inzichten die je uit je gegevens halen.

Verschillende soorten dashboards

Wij hebben ervaring met het maken van zeer uitgebreide rapportages voor Marketing Managers en specifieke afdelingen binnen organisaties. Haal het meeste uit uw data met Actionable Insights die antwoord geven op vragen die spelen binnen de organisatie. Zet de stap naar data-driven marketing doormiddel van Marketing Dashboards, Content Dashboards, E-commerce Dashboards en meer.

Databronnen combineren met externe systemen

Wij zijn in staat om diverse databronnen te combineren met CRM software pakketten zoals Hubspot, online marketing kanalen zoals Facebook, Linkedin, en brengen deze data samen in 1 rapportage zodat je altijd zicht hebt op de laatste stand van zaken omtrent, omzet, leads en winst.

Kies voor een oplossing op maat en neem contact op via onderstaand formulier

Let’s Make Things Happen

“Zet vandaag de stap naar data-verrijking. Maak optimaal gebruik van Google Analytics door gebruik te maken van onze specialistische kennis.”

“Dankzij de implementatie van Paul konden we eindelijk de data uit Analytics inzichtelijk krijgen om te komen tot acties. Paul heeft duidelijk ervaring in b2b marketing en zet hierbij ons als klant voorop”

Luuk van Dorp

Sales marketeer WEX

Gratis Support & Advies aanvraag

Attributions heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.